Regata dvojic na Ljubljanici za pokal Ljubljanskega zmaja

0

KDAJ: sobota, 28. maj 2016 ob 11. uri

KJE: Klub rečnih kapitanov pod Prulskim mostom v Ljubljani

Jadralni klub Ljubljana vas to soboto, 28. maja 2016, vabi, da se jim pridružite na ogledu Regate dvojic na LjubljaniciLjubljanica za prehodni pokal Ljubljanskega zmaja, ki jo bodo organizirali pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Ljubljana gospoda Zorana Jankovića. Regata bo potekala v okviru projekta “Razgibajmo Ljubljano” v organizaciji Jadralnega kluba Ljubljana in Zveze Športnih društev Krim ter pod okriljem Jadralne zveze Slovenije.

Z Regato dvojic na Ljubljanici, med Špico in Trnovskim pristanom v Ljubljani, bodo meščanom predstavili jadranje kot zdravo rekreacijo, s katero se vedno več prebivalcev Ljubljane ukvarja. Hkrati pa želijo s prireditvijo dokazati, da lahko Ljubljanica služi tudi za zanimive športne prireditve.

Regata je namenjena mladim jadralkam in jadralcem razreda optimist. Na regati se bo predstavila tudi reprezentanca Jadralne zveze Slovenije razreda optimist za svetovno in evropsko prvenstvo. Pri podelitvi nagrad bodo sodelovali tudi uspešne slovenske jadralke in jadralci ter pomembni ambasadorji jadranja v Sloveniji.

Vljudno vabljeni!

Več info: http://www.jadralni-klub.si/regate/regata-dvojic-na-ljubljanici/

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT